Саміту з енергобезпеки на Прикарпатті не буде

Як повідомило видання "Статус", енергетичного саміту в Гуті уже не буде. За словами прес-секретаря голови ІФ ОДА Ігоря Макрковського, до такого висновку прийшли після вчорашньої наради в Києві. «Я вчора десь близько пів сьомої години вечора подзвонив у прес-службу Президента, щоб вирішити питання із акредитацією журналістів. Тоді мене і повідомили, що саміт переноситься в Київ», — розповідає Ігор Марковський. За його словами, це швидше за все пов’язано з великою кількістю іноземних делегацій, тому, очевидно, з питань безпеки його і перенесли до столиці.

Микола Палійчук, голова Івано-Франківської ОДА в коментарі "Статусу" стосовно перенесення міжнародного енергетичного саміту із Гути до Києва повідомив: «Ми все таки сподіваємося, що частина заходів, пов’язаних із проведенням саміту, відбудуться і на Прикарпатті. Область до проведення енергетичного саміту готова на 100 %».

За його словами, якщо котрась із делегацій захоче оглянути Прикарпаття, то для неї будуть проведені екскурсії. Культурна програма теж підготовлена. Якщо буде бажання учасників саміту і керівництва України, її теж продемонструють гостям.
old_editor, 14.05.2008 16:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини