У Івано-Франківській області для туристів встановлять сенсорні кіоски

Туристичну інформацію про Прикарпаття уже влітку можна буде отримати з сенсорних кіосків – спеціальних комп’ютерних установок.

Їх буде шість: на залізничних вокзалах Івано-Франківська, Яремчі, в коломийському музеї „Писанки”, у Буковелі, Верховині та повіті Марамуреш (Румунія).

Це стане можливим завдяки проекту “Створення транскордонної мережі розвитку та просування туристичних та інвестиційних можливостей Івано-Франківської області та повіту Марамуреш Румунії”.

Його реалізує Туристична Асоціація Івано-Франківщини в партнерстві з обласною державною адміністрацією та Карпатським національним природним парком – з українського боку і Асоціацією “Еко Лоджік” – з румунського.

Серед цікавих задумів також створення Українсько-Румунського ресурсного центру, спільного Інтернет-порталу, проведення маркетингового дослідження туристичного ринку, створення демонстраційного фільму про українсько-румунське співробітництво, організація навчальних турів тощо.

Вже практично завершується створення Екотуристичного візит-центру в Яремчі, відкриття якого заплановано на червень цього року.
old_editor, 12.04.2008 11:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини