Івано-Франківський аеропорт має намір відкрити рейси до Москви, Іспанії та Португалії

Найбільший у Західній Україні, Івано-Франківський аеропорт має намір відкрити рейси до Москви, Іспанії і Португалії. Про це інформує репортер MALAKAVA.

Зазначимо, зараз протягом однієї зміни обслуговується 6 рейсів: три до Києва і три чартерні - до Італії, Турції, Чорногорії.

Нагадаємо, обсяг відправлених пасажирів за січень-вересень 2007 року склав 26,5 тисяч, що у 1,8 рази більше, ніж за відповідний період 2006 року. Кількість пасажирів, які прибули, становила 28,3 тисяч. Авіаційний транспорт значно менше, ніж інші види транспорту, використовувався для перевезень вантажів.

За дев´ять місяців 2007 року обсяг вантажів, що прибули на територію області становив 102,6 тонн. Відправлення вантажів цим видом транспорту у поточному році не здійснювались. Івано-Франківський аеропорт приймає лише транзитні рейси як внутрішні, так і міжнародні.

За січень-вересень 2007 року кількість відправлених та прибулих повітряних суден у порівнянні з відповідним періодом 2006 року зросла на 43,7%, у тому числі у внутрішньому сполученні - на 24%.

Як повідомляла MALAKAVA, раніше івано-франківський аеропорт долучився до програм Європейської мережі для розвитку регіональних аеропортів.
old_editor, 12.04.2008 11:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини