Засновник «Коммерсанта» має намір створити медіахолдинг Snob.ru

У липні 2008 року в російському сегменті інтернету стартує соціальна мережа для мільйонерів і топ-менеджерів Snob.ru, повідомляє російська газета «Время новостей».

Ідейним натхненником проекту є засновник видавничого будинку «КоммерсантЪ» Володимир Яковлєв, який планує створити навколо ресурсу мультимедійний холдинг із телеканалом та щомісячним друкованим виданням. Останнє стартує майже одночасно із веб-ресурсом, а телеканал запрацює ще за пару місяців. До кінця 2008 року проект планує залучити до 5 тисяч «снобів», яким запропонують розважальний контент.



«Нашу цільову аудиторію об'єднує успішність, професіоналізм, просунутий спосіб життя, - цитує газета гендиректора «Сноба» Андрія Шмарова. – Я маю на увазі близькість до спорту, інтерес до літератури, прагнення бути на вістрі новин і культурних подій. Наша аудиторія – це не ті бізнесмени, які у вільний час похмуро жлуктять горілку».



Важливою складовою ресурсу буде інтерактивна база Who is Snob, у якій користувач зможе не лише доповнити інформацію про власну персону, але й відредагувати вже розміщену, а також за бажання прокоментувати деякі факти своєї біографії.



Стати одним із перших членів клубу можна буде лише на запрошення творців проекту. Поки що невідомо, чи зможуть самі «сноби» вирішувати, кого вони хочуть бачити у клубі, а кого ні.



Ім’я інвестора поки що є секретом – його обіцяють розкрити на початку квітня. Тим часом, у російській медіасфері поширюються чутки, що інвестором є бізнесмен Михайло Прохоров.

Як повідомляла MALAKAVA, 24 лютого 2008 року у Івано-Франківську презентували новий журнал під назвою "СНОБ. Панський журнал". За словами редакції видання, журнал створювався групою інтелектуалів і бізнесменів для того, щоб, з одного боку, це видання формувало нову еліту, а з іншого - утворило певний салон, у якому б зустрічалися інтереси, думки людей, які досягли успіху. В даний час, журнал "Сноб" працює над створення офіційного сайту під доменним ім'ям - www.Snob.if.ua.

За матеріалами Телекритики
old_editor, 18.03.2008 23:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини