Росіяни намагаються хоч якось втримати боєздатність своїх підрозділів, але їм це вдається погано – Резніков

Характер подій змінюється, російські окупанти намагаються хоч якось втримати боєздатність своїх підрозділів, але вдається все гірше й гірше, пише у Фейсбуці міністр оборони Олексій Резніков.

За його словами, про це свідчать неодноразові факти здачі у полон груп російських солдат з офіцерами, а також відмов продовжувати наступ.

«Ворог злякався прямого контакту з українськими захисниками і захисницями. Тому перейшов до злочинної тактики дистанційних обстрілів мирних міст.  Удари авіацією та ракетами з території Росії та Білорусі по житлових будинках і школах, обстріли з РСЗО пологових будинків – це боягузлива поведінка тих, у кого немає честі. Це не військові – це терористи, представники держави-терориста. І це тавро надовго. Ворог підло обстріляв мирний Житомир. Це від переляку спроба помститися за успішне виконання 95-ю бригадою завдання в ООС. Окупанти цілилися по казармах бригади та по житлових будинках поруч. Нападами на жінок та дітей наших воїнів Кремль досягне зовсім не того результату, якого прагне», - відзначив міністр.

Зараз від російського терору потерпає багато наших міст і сіл, але чи не найбільше – Харків, Маріуполь та Херсон.

«Це зайвий доказ того, що ніякого «русского мира» не існує. Є нацистська ідеологія в голові у дещиці маніяків, які поки тримають владу в Росії. А є українські громадяни, які розмовляють різними мовами, ходять до різних церков і молитовних будинків, разом чинять героїчний опір російським окупантам. І ми обов’язково переможемо!» - сказав Резніков.

Леся, 02.03.2022 08:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини