Зеленський розповів, що поїхав до Буковелю для короткого зимового відпочинку

Президент Володимир Зеленський після повідомлень про те, що він приїхав до Буковелю і зупинився в одному готелі з олігархом Ігорем Коломойським, повідомив, що туди він поїхав у коротку зимову відпустку.

«Яка прекрасна наша Україна! Укотре в цьому переконався, подорожуючи з Києва до Буковелю для короткого зимового відпочинку. Безкраї степи, пагорби в тумані, дим із димарів придорожніх будинків… Аж ось на горизонті видніються рідні Карпати», - відзначив Зеленський.

Разом з тим, він похвалився результатами роботи програми «Велике будівництво».

«Здолавши вчора понад 700 км трас у п’яти областях, можу з упевненістю сказати, що бачу результат «Великого будівництва». Це один із проявів турботи й поваги держави до своїх громадян – українці гідні їздити хорошими дорогами, не нервувати, а насолоджуватися красою рідної країни. Так, ще не всі дороги в ідеальному стані. Ще не все зроблено. Подекуди трапляються ділянки, які наче відносять нас у минуле – минуле поганих доріг і роздратованих водіїв. За такі ділянки справді соромно. Але точно можу сказати, що ми не зупинимося, допоки не відремонтуємо всі дороги в Україні.  Зокрема хочу відзначити трасу М-06 Київ – Чоп. Найбільш критичні ділянки на ній плануємо оновлювати в наступні роки», - сказав президент.

Він додав, що завдяки «Великому будівництву» подорожі Україною стають безпечнішими та зручнішими. 

Леся, 04.01.2022 18:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини