Коломойський заявив, що на «Буковелі» не бачився із Зеленським і не розмовляв з ним

Коломойський прокоментував своє перебування в Редісоні разом з президентом Володимиром Зеленським

Олігарх Ігор Коломойський, давній бізнес-партнер 95 кварталу і президента Володимира Зеленський, прокоментував Цензору інформацію про те, що президент у «Буковелі» зупинився в тому ж готелі, що і він.

«Я щойно вийшов з готелю, їду. Я заїхав в Редісон 30 грудня. Наскільки мені відомо, президент зупинився в іншому крилі готелю, з окремим входом і ліфтом. Ми з президентом не бачилися і не спілкувалися. Вчора ми вечеряли в готелі, і не знали, що президент заїхав. Про приїзд Зеленського до готелю дізнався від журналіста Ткача, сьогодні о 15.13. Ще раз повторюю, що ми з Зеленським не спілкуємось, це випадковість», - сказав олігарх.

Випадковість для Коломойського чи ні, але президент Зеленський, його протокол і безпека, без сумнівів, чудово знали про перебування Коломойського в Редісоні, як і інших гостей, для Зеленського це не було ані сюрпризом, ані випадковістю, вважає журналіст Юрій Бутусов.

За даними джерел Цензора, зв'язок Коломойського і Зеленського в Офісі президента підтримують їх спільні партнери Тимур Міндіч та Сергій Шефір. 

Леся, 04.01.2022 17:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини