Керівництво «Голосу» хотіло позбутися Притули і Рахманіна, бо губиться на їхньому фоні - політолог

Сергій Притула звинуватив чинне керівництво партії і заявив про вихід із партії.

За словами Притули керівництво не чує і не хоче слухати рядових членів партії («низи») і відійшло від тих засадах і принципів, які були закладені при створенні партії Голос.

Люди, які прийшли до керівництва партії «Голос» після Святослава Вакарчука ведуть себе досить дивно, але прогнозовано, про це у Фейсбуці пише політолог Віталій Бала.

«Вони потрапили у політику і стали депутатами тільки завдяки особистому рейтингу Вакарчука. Жоден з них навряд чи зміг би перемогти на виборах у мажоритарному окрузі. Випадково ставши депутатами, а потім і очоливши партію, вони не хочуть і не будуть ділитись владою, на яку насправді не заслуговують», - пише політолог.

За його словами, Сергій Притула, як і Сергій Рахманін прийшли у партію «Голос» до Вакарчука, а без нього, нове керівництво їх хоче позбавитись, бо губиться на їхньому фоні.

«Рахманіна звільнили з посади голови фракції, а Притулу виживали з партії і вижили. Політичні зозулі у партії Голос стали на її чолі. Час покаже, чи зможе залишитись у політиці Сергій Притула, а от чинне керівництво партії Голос на наступних виборах і продемонструє чого воно насправді варто», - відзначив Бала.

Леся, 07.06.2021 11:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини