Притула створюватиме свою партію – політолог

Шоумен Сергій Притула не просто пішов з «Голосу», а збирається робити сою партію, про це у Фейсбуці пише політолог Андрій Смолій.

«Не дивно, адже партія фактично розвалилась на дві частини. Рудик/Желєзняк, які бігають до ОП та Притула з низкою депутатів, які прагнуть вистрибнути з партії, що вже давно пішла на дно. Не буду зловтішатись. Мабуть в цій ситуації зробив правильно. На жаль, багато людей повірило в цей проект. Багато доволі хороших людей пішло в партію у 2019 році. Що з цього вийшло вже всім відомо», - пише політолог.

На його думку, далі буде нова партія, спонсорована фінансово-промисловими групами, ймовірно тим же Пінчуком, який і фінансував «Голос» ці два роки.

«Загалом олігархи зараз готуються що масштабного множення нових політсил та підтримки старих-вмираючих. Ахметов буде ставити одразу на кілька, і яскравим прикладом цього було створення партії «Україна - на дім» регіонала Колєснікова. Аналогічне робитиме Пінчук. Коломойський вже має одну кишенькову політсилу», - пише політолог.

Леся, 07.06.2021 11:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини