Москва, побачивши результати виборів, вирішила качати ситуацію на повну – Казанський

Одночасно з ганебним вчинком КС одразу після виборів закінчився і режим припинення вогню на Донбасі - двоє загиблих.

«Схоже, що Москва, побачивши результати виборів, вирішила качати ситуацію на повну», - про це у Фейсбуці пише журналіст, представник переселенців в ТКГ Денис Казанський.

За його словами, справа тут не тільки у показниках «Слуги народу», справа ще в тому, що проросійські партії знову показали слабкі результати.

«Вже кілька днів читаю у російських ЗМІ виття про невиправних українців, які знову відмовилися голосувати за ОПЗЖ та Шарія попри великі гроші, витрачені ними на кампанію. Від безсилля на політичному фронті, будуть намагатися тепер провокувати кризу та хаос всередині країни. З прицілом на розкол та повторення сценарію 2014 в окремих регіонах», - вважає Казанський.

Нагадаємо, за інформацією Андрія Смолія на фронті загинуло двоє військових. Командувач Об’єднаних сил, констатував, що 30 жовтня, порушивши домовленості, досягнуті Тристоронньою контактною групою, російсько-окупаційні війська здійснили прицільні обстріли українських позицій. За словами Римарука, на фронті починається прогнозоване загострення. Окрім того, Україна ініціює термінове засідання ТКГ.


Леся, 30.10.2020 11:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини