Кремлівська агентура повертається на свої позиції – волонтер про призначення начальника управління СБУ в Криму

На початку каденції президента Володимира Зеленського відбувалася низка справді обнадійливих призначень. Зокрема, в органах правопорядку. Зокрема, й на кримському напрямі, про це у Фейсбуці пише волонтер Ольга Решетилова.

За її словами, по Криму взагалі зібралися дуже професійні люди у всіх відомствах, через що жити було спокійніше - від професійної команди Представництва Президента в АР Крим до кримської прокуратури і кримського СБУ.

Проте, відзначає волонтер,  вчора несподівано вийшов Указ Президента, яким начальника Головного Управління СБУ в АР Крим Євгена Нетужилова було звільнено, на його місце призначили Олега Кулініча людину часів Леоніда Деркача.

«Так, вам не привиділось. В СБУ Кулініч служив до 2005 року. А потім була ціла низка корупційних скандалів, пов‘язаних з іменем Кулініча, зокрема в Енергоатомі і Держкомземі, куди, до речі Кулініча протягнув Володимир Литвин за часів Януковича. Вас теж коробить від усіх цих прізвищ з нашого темного минулого? Теж задаєтесь питанням: чому всі ці люди, які давно повинні бути нами забуті, як страшний сон, нас переслідують у 2020 році? Я вам скажу. Так працює безкарність. Не розслідувані злочини минулого, як зомбаки, хапають нас за ноги і тягнуть вниз. А найбільша зрада другого року президента Зеленського не в Мінську і не в Нормандії. Вона тут, у нас під носом і полягає у поверненні кремлівської агентури на свої старі позиції», - пише Решетилова.

Леся, 22.10.2020 09:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини