Якщо в країні так все добре і позитивно, то чому ж ми так живемо? – політолог про виступ Зеленського

Виступ президента Володимира Зеленського у Верховній Раді був емоційним та сильним, але таким, що потребує фактчекінгу на ділі, про це у Фейсбуці написав політолог Микола Давидюк.

«Найперше питання котре вникає у громадянина, як і при Порошенко - якщо в країні так все добре і позитивно, то чому ж ми так живемо? Сказані речі не відчуваються на ділі. Друге, Президент розпочав із критики опозиції, причому усіх фракцій. Постійна іронія та жарти в сторону не названих, але зрозумілих політиків, по частоті згадування - явно не поступались державницьким цифрам та статистикам. З однієї сторони зрозуміле його бажання відповісти на критику, але в той же час, це звужує його можливості нової коаліції для третього Кабміну. Залишаючи в руках двох олігархів. Третє - посадки. Знову натяки та слова і жодної дії по факту. І наявні винні чому нічого не сталося. Але це точно не Президент. Багато лозунгів про освіту та науку, але на ділі - Шкарлет. І далі без коментарів», - пише Давидюк.

В той же час, каже політолог, Президент був щирим і правдивим коли говорив про Дію.

«Дійсно унікальний продукт котрий виділяє нас навіть серед країн ЄС. В цьому велика сила і потенціал! Показово що Гарант не залишився в залі, почути виступи депутатів та лідерів фракцій», - додав політолог.

Леся, 20.10.2020 11:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини