Франківськ через суд буде скасовувати постанову уряду про «червону зону» карантину

Івано-Франківськ звернеться з позовом до суду щодо скасування постанови уряду про віднесення міста до «червоної зони». Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Також він додав, що представники влади не згідні із тим, що місто віднесене до «червоної зони» за рівнем показників захворюваності на коронавірус.

Міський голова каже, що в обласному центрі Прикарпаття лікуються від коронавірусу мешканці інших населених пунктів, в тому числі з сусідніх областей, що вливає на статистику.

Нагадаємо, Івано-Франківськ перевели в «червону зону» щодо захворюваності на коронавірус. Із 31 серпня місто мало би жити в умовах суворого карантину. Разом з тим, нардеп Ігор Фріс вважає, що бізнес уже не переживе ще одне посилення карантину. Міський голова Руслан Марцінків повідомив, що школи та садки йдуть на карантин, а громадський транспорт працюватиме у режимі спецперевезень. Окрім того, міський голова додав, що школи не працюватимуть щонайменше два тижні. За його словами, школярам продовжать літні канікули.


Леся, 31.08.2020 09:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини