Нехай Зе відміняє карантин – Марцінків відреагував на прохання змінити графік «пільгового автобуса»

Міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа закликали змінити графік «пільгового автобуса», який везе містян на дачі, а саме: пустити його зранку на годину раніше або на годину пізніше.

У соцмережах скаржаться на те, що зранку франківці не можуть добратися на роботу, оскільки пенсіонери якраз їдуть, щоби встигнути на «пільговий автобус».

«Як відомо, кількість пасажирів в міських автобусах обмежена і кожен ранок на зупинках сварки між тими кому треба на роботу і хто спішить на "пільговий автобус на 8.30 на дачу". Та більшість негативу виливається на водіїв, які обмежені карантинними заходами», - пишуть у соцмережах.

На заклик відреагував міський голова. У коментарях до посту він заявив, якщо президент Володимир Зеленський відмінить карантин, то місця всім вистачить.

«Нехай Зе відміняє карантин і всім місця вистаче! А ми не маємо право виганяти людей з автобуса ні по віку ні по місцю праці, бо це не спецрейси! Зараз літо і ще пів біди, треба відміняти карантинні обмеження, але це від мене не залежить!» - написав міський голова.

Нагадаємо, міський голова івано-Франківська був одним із перших, хто у березні закликав президента Володимира Зеленського діяти рішуче і ввести в країні жорсткий карантин і навіть надзвичайний стан.

Леся, 15.07.2020 10:01



Вибір редакції

Найпопулярніші новини