Напевно, скоро Марцінків, як Голобородько, буде всіх просити скинутися на міст – Козакевич

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків мав чотири мільярди гривень в бюджеті розвитку за п’ять років, проте не зміг побудувати міст за 180 млн. гривень. Про це пише у Фейсбуці Юрій Козакевич.

«Спочатку влаштував корупцію і махінацію з проектом і тендером, а тепер, коли довів місто до банкрутства - бігає виклянчує гроші у всіх підряд - були і китайці, і шведи, і Зеленський, тепер от до Шевченка добрався. Напевно наступним кроком - як Голобородько в Слузі Народу - буде просити всіх містян скинутись на міст. Популісти вони такі однакові. Марцінків як циганчатко - вчитися не хоче, розумних порад не хоче, тільки грошей хоче. А як одержує гроші, так одразу їх протринькує безтолково», - пише Козакевич.

Імовірно, каже Козакевич, Марцінків розуміє, що цей морально застарілий міст в абсолютно недоречному місці і аварійна розв'язка на Надрічній нанесуть шалену шкоду місту.

«Але егоїзм і гординя не дають відступитись і виправити помилки. Він так надурив свій електорат, що повернути з популізму до чесності і конструктиву для нього видається неприпустимим і встидним. Тоне в брехні сам і тягне все місто за собою», - додав Козакевич.

Леся, 11.07.2020 13:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини