Медицина не готова до епідемії. Марцінків заявив, що потрібні радикальні заходи

Від завтрашнього дня в Івано-Франківську не працюватиме громадський транспорт, про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

«В рамках введеного карантину дав доручення розробити спеціальні маршрути для перевезень медпрацівників, соцзахисту а також комунальників. Це ті люди, які залишаються на сторожі міста, і для яких необхідно створити всі умови для комфортної роботи. Саме для них ми будемо розробляти нові рейси з визначеними зупинками, лише в засобах спецзахисту», - відзначив міський голова.

За його словами, напівміри нічого не дадуть, треба вводити радикальні заходи.

«Наша медицина не готова до епідемії! Якщо не вжити заходів, кількість заражених буде збільшуватися в геометричній прогресії», - відзначив міський голова.

За його словами, вчора, попри рішення міської ради, ще третина магазинів, що підлягає закриттю, була відкрита.

«Щоб люди розуміли реальну загрозу і роботодавці не виганяли людей на роботу, ми зупиняємо весь міський транспорт із завтрашнього дня. Керівники підприємств, що повинні працювати, лікарень, мають забезпечити доставку працівників на роботу. Окрім того плануємо запустити кілька машин для оповіщення громадян і розвезення волонтерів», - додав міський голова.

Комунальні служби продовжують вивезення сміття, прибирання доріг та тротуарів, поточний ремонт доріг, продовжується робота аварійних служб.

Леся, 18.03.2020 10:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини