Через події в Мінську в Івано-Франківську скликаюсь позачергову сесію міської ради

В Івано-Франківську на вимогу депутатів у понеділок, 26 березня, відбудеться позачергова сесія щодо подій у Мінську. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

На вимогу депутатів різних фракцій скликаю позачергову сесію міської ради цього понеділка з приводу подій в Мінську! Нагадую: «Голова офісу президента підтвердив, що у Мінську підписано домовленості, в яких ОРДЛО будуть окремими визнаними територіями! А Росія в статусі гаранта-спостерігача опинилася на рівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ! Росія не бере на себе жодних зобов’язань щодо виконання домовленого, вона присутня в статусі лише такого собі спостерігача... це означає що будуть зняті усі санкції! Таким чином, зовнішню воєнну агресію з боку Росії проти України як протокольно, так процедурно буде зведено до «внутрішнього конфлікту в Україні», а РФ є лише спостерігачем, як ФРН, Франція та ОБСЄ», - написав у Фейсбуці Марцінків.

За його словами, підписання цього документу у Мінську суперечить законодавству України й може мати лише одне трактування – державна зрада України!

Леся, 13.03.2020 21:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини