Готуються скупити українську землю? – волонтер про спрощення отримання громадянства Росії

Російський уряд готує зміни в закон «Про громадянство РФ», тепер російське громадянство можна буде отримати, не відмовляючись від вже наявного іншого громадянства.

На думку волонтера Семена Кабакаєва зараз дуже зручний час для Кремля.

«На тлі посилення функцій влади, шляхом змінення конституції, вони готують платформу для продовження інтервенції в інші країни. Тепер вони можуть за рахунок своїх громадян з подвійним громадянством не тільки впливати на хід виборів, а й мати свою власність в інших країнах. Безумовно перша мета в РФ це Україна, де за дивним збігом обставин зараз приймають закон про ринок землі. Зелена команда вже не перший тиждень саботує розгляд правок, де зазначено, що треба заборонити продавати землю юридичним та фізичним особам РФ. Але керманичі Кремля вже готують запасний варіант, де через людей з подвійним громадянством, вони зможуть скупити землю та нерухомість», - вважає волонтер.

І потім, каже Кабакаєв, побачимо, як Володимир Путін захищає не тільки російськомовне населення, а й куплену російську землю в Україні.

«Влада зараз повинна зробити всі можливі контрзаходи, щоб унеможливити даний розвиток подій, інакше нас очікує земельна війна з РФ та вже легалізована окупація наших земель», - пише Кабакаєв.

Леся, 10.02.2020 09:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини