Кремль готується до подальшої інтервенції – політолог про спрощення процедури надання російського громадянства

Кремль готується до подальшої інтервенції та поширення політичного впливу на держави. Завданням номер один є Україна, про це у Фейсбуці пише політолог Андрій Смолій.

«З великою тривогою сприймаю факт появи проекту Закону (а він 100% стане законом) щодо спрощеного надання громадянства РФ без відмови від свого. Особливо тривожно в силу інших, внутрішньополітичних обставин: відкриття ринку землі та ініціативи щодо «подвійного громадянства» в Україні», - відзначає політолог.

За його словами, план Кремля полягає в максимальному наводненні України своїми новими громадянами, для різних цілей: від скупки землі до «захисту російського населення».

«Влада Зеленського вперто закриває очі на щораз більшу загрозу, яку готує Кремль. Фактично, готується юридичне та військове підґрунтя для подальшої (і вже виправданої) агресії. Згадайте нові «зміни до Конституції РФ» щодо верховенства національного права над міжнародним. Тепер масова паспортизація «бажаючих». Цілі абсолютно зрозумілі всі сусідам РФ. Крім влади України, яка намагається домовитися з Путіним про «мир». «Мир» що прирече Україну на знищення», - відзначив Смолій.

Леся, 10.02.2020 09:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини