Це точно не боротьба з корупцією. НАБУ хоче допитати 10 тисяч працівників «Укрлендфармінгу»

У намаганні зберегти за собою посаду Артем Ситник переходить всі допустимі межі, збурюючи соціальні протести в країні, про це у Фейсбуці пише політолог Віктор Таран.

«Вдумайтесь, НАБУ хоче найближчим часом допитати понад 10.000 рядових працівників Укрлендфармінгу. Тобто НАБУ не цікавлять депутати, які отримують зарплати в конвертах, їм однаково, що Герус лобіює поправки на користь російського енергетичного ринку, «не помічають» як фармацевтична мафія починає знову захоплювати ринок закупівель ліків», - пише політолог.

За його словами, судячи з дій набушників - працівники агрохолдингу найбільші корупціонери країни.

«Яка мотивація набушників? Важко сказати. Це точно не та боротьба з корупцією, за яку вони отримують високі зарплати. Наразі це схоже на банальну помсту з боку Ситника. Але така емоційна «помста» в першу чергу матиме негативні наслідки для економіки країни. Агрохолдинг напередодні весняних робіт зупиняє роботу, а люди готові виходи на акції протесту. То можливо Ситнику замість збурення соціальної ситуації в країні зайнятись реальною боротьбою з топ-корупцією? Благо кейсів більш ніж достатньо. І кожного дня інформація про факти корупції серед «нових облич» збільшується в арифметичній прогресії» - пише політолог.

Леся, 17.01.2020 14:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини