Своїми діями Зеленський не віддалив війну, а приблизив її – Гай

На Донбасі зростає кількість обстрілів, один боєць загинув. В Авдіївці знищено цивільний будинок. ОБСЕ зафіксувало нову позицію бойовиків на ділянці розведення у Петрівському.

При цьому російський президент Володимир Путін заявив, що відведення військ тепер має відбутися по всій лінії фронту, а закон про особливий статус має стати безстроковим.

«Після заяв Коломойського про готовність взяти 100 млрд. у Кремля, я не сумніваюсь, що вони підуть на всі умови. Всі найгірші сценарії стали можливі через те, що Зеленський піддався шантажу Путіна. Своїми діями Зеленський не віддалив війну, а приблизив її», - про це у Фейсбуці пише волонтер Мирослав Гай.

За його словами Петро Порошенко, як талановитий дипломат та жорсткий переговорник змусив Росію таки зупинитися, об'єднав міжнародну коаліцію довколо санкцій, зробив подальшу агресію Росії невигідною для Кремля, і почав метр за метром відвойовувати нашу землю назад. За останні роки ми відвоювали 2/3 окупованих територій.

«При цьому він теж йшов на невигідний Мінськ та навіть відведення, але ніколи не робив незворотніх речей, завжди відстоюючи позицію українських національних інтересів і вчасно зупинявся чи міняв тактику у цій складній геополітичній грі. Тепер прийшов не лох і Путін з його кремлівськими шакалами відчули присмак крові - нашої з вами крові. Жалюгідних 100 мільярдів, папір - от ціна України для цієї наволочі. Певен, що вони зголосяться і на 15, як Янукович свого часу. Але я знаю, що Україна не зголоситься. Тож побачимось 21 го листопада на Майдані. У Зеленського ще є шанс спертися на підтримку народу і не йти на капітуляцію», - написав Гай.

 

Леся, 15.11.2019 08:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини