Якщо інформація про вивезення зброї із Золотого відповідає дійсності, то, Зеленського все-таки «почули» - політолог

Найголовніше, за підсумками візиту президента Володимира Зеленського до Золотого, що, він, схоже, і справді хоче сам у всьому розібратися і комусь щось довести. Про це у Фейсбуці пише політолог Петро Олещук.

«Він вважає, що всі проблеми можна вирішити переконанням, звертаючись до людей "їхньою мовою". Результат ми всі, власне, і побачили. Бо у спілкуванні (окрім спільної мови) важливим є елементарне бажання слухати і чути. Ну а останнє теж виражається не у словах "чоловічої розмови", а у подальших діях. До речі, якщо інформація про вивезення зброї із Золотого відповідає дійсності, то, не зважаючи на усі гучні слова, Зеленського все-таки «почули», - пише політолог.

За його словами, повне відео дозволяє зрозуміти контекст розмови, яка, звісно, не прикрашає чинного президента.

«Якось він занадто емоційно на все це реагує, ще й не добираючи слів. Однак той факт, що він розмовляє з добровольцями, а не готує якусь "операцію", проголошуючи усіх незгідних "агентами Кремля" (чи ви вже забули як це робиться?) - це теж плюс. Але у кінцевому рахунку вся ця риторика не має значення. Важливим все одно буде лише те, чи відбудеться розведення, як будуть себе у цій ситуації поводити ЗСУ, добровольці та російські сили, і до яких результатів це призведе. Ну і як на це реагуватимуть місцеві. А слова... Ну наче ми не знаємо, хто говорив і кому?» - додав політолог.

Леся, 28.10.2019 08:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини