Росія не віддасть Україні окуповані території навіть під соусом «особливого статусу» - Луценко

Росія не віддасть Україні окуповані території навіть під соусом «особливого статусу», про це свідчить заява речника російського президента Дмитра Пєскова, у якій він підкреслив, що РФ не контролює «ЛДНР», пише у Фейсбуці політик Ігор Луценко.

«Зараз ОРДЛО керують ті самі люди, котрі керували Придністров’ям. Вони готові працювати по плану, розтягнутому на десятиліття, аби набути поступово міжнародної суб’єктності новим утворенням, зробити з них максимально повносправні «держави» під російським контролем. Час працює на них», - пише політик.

На його думку, на які б немислимі та принизливі умови Україна б не погоджувалися, все одно чомусь війська колаборантів не відходитимуть, Росія розводитиме руками «нас там немає».

«Найгірше те, що Росії так само підігруватиме Захід, робитиме вигляд, що це якісь технічні проблеми з реалізацією Мінських домовленостей, що не вистачає тільки погодження України на якусь додаткову формулу – і тоді все запрацює. Тому, мовляв, з санкціями не варто поспішати», - вважає Луценко.

Леся, 08.10.2019 06:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини