Агресор їсть «голубів миру» на сніданок – політик про обмін полоненими

Президент повинен піклуватися про те щоб взяті в заручники громадяни України повернулися додому. Про це у Фейсбуці пише політик Семен Семенченко.

«Кого на кого поміняли? Російських агентів ФСБ, а також терористів з українських в'язниць. У всі часи у всіх державах відбувається обмін розвідниками, а при деяких обставинах і полоненими. Ще раз. Повернення наших хлопців в Україну - дуже позитивна подія. Але чи є вони розвідниками або полоненими. Сенцов - кінорежисер. Захоплений на українській території Криму агресором. Засуджений у фейковій кримінальній справі. Сущенко - журналіст. Затриманий в Москві, звинувачений в шпигунстві. Балух - кримчанин. Захоплений агресором по фейковий кримінальній справі в Криму. Гриб - студент. Викрадений ФСБ в Білорусі, перевезений в РФ. Фейкова кримінальна справа. Балух - кримчанин. Захоплений агресором в Криму. Фейкова кримінальна справу. Карпюк. Затриманий при в'їзді на територію РФ. Фейкова кримінальна справа. Українські моряки - захоплені в територіальних водах України. Фейкова кримінальна справа», - пише політик.

Тобто, каже він, практично всі ті, кого міняють на російських агентів і терористів - не полонені і не розвідники, це звичайні українці, яких захопили в якості заручників.

«Їх повернення в країну - радісна звістка. Але що заважає ФСБ РФ захопити нову партію українців? Засудити їх і продовжувати обмінювати на реальних шпигунів і терористів? І це буде нескінченно? Вихід є. Україна треба стати сильною. А тут дуже простий алгоритм. Закриття корупційних дірок і посадка ТОП злодіїв. Створення сильної спецслужби на подобу Моссада, яка може вирівняти рахунок в боротьбі з захопленням українців на нашу користь. Ухвалення законодавства, що дозволяє за кожне захоплення українця накладати арешт на власність країни - агресора в Україні. І багато чого іншого. Хочете стати «Ізраїлем в області безпеки»? Дипломатія - це добре. Але агресор  їсть «голубів миру» на сніданок. І варіантів тут тільки два. Або ми стаємо на нескінченний конвеєр захоплень і обмінів. Або ми стаємо сильнішими. Я - за другий варіант», - написав Семенченко.

Леся, 30.08.2019 08:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини