На засідання уряду вирішили вивести з державної власності Калуську ТЕЦ

Після того, як прем`єр-міністр Володимир Гройсман оголосив про свою відставку, на минулому непрозорому засіданні уряду було прийнято рішення вивести із державної власності Калуську ТЕЦ (а також було прийнято рішення про спеціальну державну допомогу цій ТЕЦ). Про це повідомив представник президента у Кабміні Андрій Герус.

«Передається ТЕЦ у комунальну власність міста Калуша, там теперішній міністр Насалик раніше був мером міста. Калуська ТЕЦ - це досить великий об’єкт електроенергетики і фактично єдиний об’єкт генераціі та єдиний покупець вугілля у Бурштинському острові/на Західній Україні, який не належить компанії ДТЕК Ахметова(принаймні поки що)» - відзначив Герус.

«Чого ще чекати від цей «команди державників»? Демонтажу системи ППО навколо Києва «створеної на гроші Рошен»? Знятих розеток і вкрадених рушників в міністерствах після відставки Гройсмана? Вся країна була здана «в оренду» цим мародерам на п'ять довгих років. І дуже важливо зараз провести інвентаризацію і зупинити тих хто йдучи від обіднього столу звично змахнув в кишеню столове срібло господарів. Які б казки про «оренди» і «наші гроші» не були розказані», - написав у Фейсбуці нардеп Семен Семенченко.

Леся, 29.05.2019 10:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини