За вибухи на складі боєприпасів має нести відповідальність голова Генштабу і не тільки - нардеп

В Чернігівській області горять і вибухають військові склади. За словами нардепа Семена Семенченка, на п’ятому році війни боєприпаси знаходяться у  місці, яке доступне противнику.

«Знову не дотримуються умови зберігання і не виконується програма розосередження боєприпасів. Відповідальність за це після всіх попередніх вибухів несе не тільки начальник генерального штабу. Після останнього вибуху, комітет з безпеки та оборони Верховної Ради рік тому, 4 жовтня 2017 року рекомендувала Порошенку звільнити начальника генерального штабу Муженка. Висновки зроблені не були. До відповідальності за невиконання своїх прямих обов'язків з вищих військових чинів притягнутий не був нiхто. Тому продовження не змусило себе довго чекати», - пише у Фейсбуці Семенченко.

Пряму відповідальність за знищення наших стратегічних запасів боєприпасів зараз також несе i безпосередній керівник Муженка, вважає нардеп.

«Людина з «могутнім розумом, потужною волею і колосальною внутрішньою силою». У якого одним з керівників служби зовнішньої розвідки працює людина з купою російських паспортів, а армія планомірно роззброюється шляхом систематичних вибухів складів. Президент України і Верховний Головнокомандувач», - пише Семенченко.

Леся, 09.10.2018 07:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини