Тисменицька міська рада блокує виділення земельної ділянки ветерану ОУН і УПА

Вже майже два роки Тисменицька міська рада на Івано-Франківщині блокує виділення земельної ділянки уродженцю Тисмениці, Почесному Голові ОУН, 90 річному ветерану ОУН і УПА Іллі Сливінському, повідомляє Нескорена Нація.

Міський голова Тисмениці Степан Сворак обіцяє землю виділити. На одній із сесій не вистачило лише одного голосу, щоб позитивно вирішити це питання. Час від часу сесія не відбувається бо немає кворуму.

Тричі із запитом в цій справі до міського голови Степана Сворака звертався депутат ВР Олександр Шевченко. Мер обіцяє, що землю виділять. Але "віз і нині там".

«Як тут не згадати мітингові гасла про визнання борців ОУН і УПА на державному рівні, клятви діючих політиків у вірності ідеалам ОУН і УПА. Та на ділі все зовсім не так. Сподіваємося, що до 75 річчя УПА міська рада Тисмениці таки виділить земельну ділянку пану Іллі. Тим паче що відносно земельних питань в Тисмениці депутати ВР готують запити в прокуратуру та Управління по боротьбі з економічною злочинністю, а громадські активісти - пікет міськради», - пише Нескорена Нація.

Леся, 24.08.2019 09:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини