Якщо за кандидатом стоїть ГПУ, СБУ, ДБР і балакучі голови Порошенка, то кандидат наш від Порошенка – політолог про нардепа Тимошенка

Представники антикорупційних органів мали би зацікавитися діяльністю та походженням фінансів народного депутата від Прикарпаття, кандидата в президенти Юрія Тимошенка, про це у Фейсбуці написав політолог Михайло Чаплига.

«Депутат з практично нульовою декларацією раптом отримує в особисте користування два з половиною мільйона!.. Кандидат повідомляє, що ще кілька років тому він відкрив особистий рахунок для збору для себе грошей і сам в ефірі повідомив, що не відобразив його в декларації! Антикорупційне законодавство для того і придумане, щоб виборець знав, хто і як фінансує осіб, уповноважених на виконання функцій держави» - пише Чаплига.

При цьому він відзначає, що  всі внески і подарунки є складовою корупції. Окрім того, за його словами, чи не є підкупом виділення депутату коштів для оплати застави у ЦВК.

«Ось кандидат волає на всю студію своїм убогим словниковим запасом про те, що я мовляв "троль" і не його рівень ... Мовляв подавай йому кандидата в президенти або на крайній випадок депутата. Товариш депутат, а не зазвізділись ви? Тобто ви барон, а я холоп - знай своє місце? Але чому ж ви тоді тікали від мене?» - пише Чаплига.

«Якщо за кандидатом стоїть ГПУ (Порошенко), СБУ (Порошенко), ДБР (Порошенко) і балакучі голови Порошенка, то кандидат наш від Порошенка», - додає політолог.

Леся, 09.03.2019 14:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини