Юрій Тимошенко заявив, що офіційно розпочинає агітаційну кампанію і попросив фінансової підтримки

Народний депутат від Прикарпаття Юрій Тимошенко заявив, що після затримання людей, які на нього чинили тиск, він може офіційно розпочати агітаційну кампанію. Про це він написав у Фейсбуці.

За його словами, раніше він не міг повноцінно рекламувати себе через те, що він та його оточення регулярно отримували погрози.

«Спочатку вівся тиск на мене особисто, зрозумівши що не так легко залякати людину, яка пройшла війну, розпочалися відверті погрози команді, а особливо друзям-фермерам, яким завдячую за позичені кошти на заставу. І тут, залишившись ні з чим, оскільки все прозоро і в рамках закону, вороги перейшли в нову фазу - підкупу. Знову ж не отримавши від мене згоди, підібралися до мого помічника», - написав Тимошенка.

Окрім того, Тимошенко попросив матеріальної підтримки для того, щоби він міг повноцінно проводити агітаційну кампанію.

Нагадаємо, 6 березня, на спробі дати Тимошенку хабар у розмірі 5 млн. гривень за зняття із виборів, були затримані двоє чоловіків. Політолог Михайло Чаплига натякнув, що до спроби дати хабар може бути причетна Банкова.

Сам Тимошенко сподівається, що зможе вийти у другий тур із Петром Порошенком і перемогти його.

Нардеп Юрій Тимошенко має таке саме прізвище та ініціали, як лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко. Різні політологи неодноразово відзначали, що Юрій Тимошенко є технічним кандидатом на виборах, його завдання – відтягувати у Юлії Тимошенко голоси.

Леся, 07.03.2019 21:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини