Дерев’янко: Чи купляє Порошенко голоси - 100%. Чи хочуть вчинити так само його опоненти, скоріш за все — так

Президент Петро Порошенко займається підкупом виборців, про це у Фейсбуці пише народний депутат від Прикарпаття, кандидат в президенти Юрій Дерев’янко.

«Чи купляє Порошенко голоси - 100%. Чи хочуть вчинити так само його опоненти, скоріш за все — так. Вони всі так діяли 28 років поспіль: гречка, матеріальна допомога, махровий популізм на кшталт знизити ціну на газ у 8 разів, реєстрація десятків технічних кандидатів, чорнуха, адмінресурс — все як завжди. Янукович так робив, і вони так роблять, бо по суті вони нічим не відрізняються ані один від одного, ані від легітимного — вони всі з одного тіста», - пише нардеп у Фейсбуці.

Він вважає, що будь-який кандидат, який був частиною вертикалі влади за останні 28 років — це частина цієї злочинної системи.

«Неможливо бути чесним, неможливо бути на стороні народу і хотіти по-справжньому щось змінити бувши частиною цієї системи. Всі вони, кожен з них — частина цієї гнилої клептократичної системи. З жодним з них в України немає майбутнього. Це зараз вони воюють, але війна скінчиться рівно тоді, коли з’явиться переможець. Рівно тоді вони знову домовляться і порочне коло продовжиться», - вважає нардеп.

Леся, 25.02.2019 09:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини