Готується масовий підкуп і фальсифікації виборів - Шевченко

Більшість з 44 кандидатів у президенти, зареєстрованих у ЦВК для участі у виборах на пост глави держави 31 березня, неофіційно працюють на чинного очільника України Петра Порошенка, що допоможе сфальсифікувати результати президентських перегонів на його користь. Про це заявив кандидат у президенти від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», пише Уніан.

«Я говорив місяць тому, що готується масовий підкуп і фальсифікації. Всі питали: «Де докази?» Зараз уже лінивий цих доказів не бачить. Цинізм цієї фальсифікації полягає в тому, що перший етап – роздача 1000-1500 грн – був «прощупуванням» електорату. Більшість з 44 кандидатів у президенти є представниками Петра Олексійовича Порошенка або БПП», – наголосив він.

За його словами, якщо у дільничних та окружних виборчих комісіях працюватимуть офіційні й неофіційні представники Петра Порошенка, отримавши більшість, влада сподівається на безкарність. Наприклад, можна буде вкидати бюлетені у скриньки чи змінювати автівки, які везтимуть бюлетені з ДВК на ОВК.

«Окружних виборчих комісій всього 199, а дільничних – 29 747. Фактично тільки один кандидат має право на 60 тис. своїх людей. Якщо Порошенко має серед кандидатів 20 власних фейків, він залучить до фальсифікації щонайменше 1 200 000 осіб. ОВК й ДВК зараз наповнені представниками БПП через фейкових кандидатів. І якщо понад мільйон осіб куруватимуть цю схему, то Петро Олексійович у будь-якому разі здобуде перемогу», – наголосив укропівець.

Разом з тим Олександр Шевченко закликав чесних та незалежних громадян ставати членами ДВК та ОВК для недопущення фальсифікації виборів.

«Ідіть у ДВК, ОВК на будь-яких умовах. Не допустіть масову фальсифікацію. Тому що Майдан закінчиться саме тоді, коли ми переоберемо всіх тих, хто був 27 років при владі», – резюмував представник УКРОПу.

Леся, 22.02.2019 12:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини