Охоронці президента напали на активіста ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк»

Активісту Миколі Виговському, який прийшов на зустріч із Петром Порошенком, не дали задати президенту запитання: коли двоє замовників вбивства Катерини - Андрій Гордєєв та Євген Рищук - будуть зняті з їх посад? Про це сказано у спільноті «Хто замовив Катю Гандзюк» у Фейсбуці.

Двоє охоронців Порошенка тримали його за плечі та не давали встати з місця і підняти плакат. Вимогу показати свої документи проігнорували, а коли активіст спробував сфотографувати провокаторів, забрали телефон. Плакат, який тримав Микола, порвали.

«Такою є свобода слова в Україні. Перед виборами, коли кандидати найбільше хвилюються за свої рейтинги та репутацію. Хочете ще поговорити про те, що ініціатива Хто замовив Катю спрямована на те, щоб знищити репутацію Порошенка? Чому б гаранту просто не відповісти на запитання, коли двоє його однопартійців будуть відправлені на політичний смітник? Чому б просто не позбавитись людей, які, власне і псують його репутацію? Все просто - звинувачувати активістів у провокаціях, перекладати відповідальність на політичних опонентів, розповідати, чому справу важко зрушити з місця легше, ніж нарешті почати щось робити», - сказано у повідомленні.

Леся, 09.02.2019 16:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини