Двійник фаворита на президентських виборах тільки мобілізує електорат основного кандидата – експерт

«Двійників» основних кандидатів зазвичай запускають на мажоритарних округах під час парламентських виборів, а не президентських. Про це, коментуючи намір прикарпатського нардепа Юрія Тимошенка йти в президенти, сказав 24 каналу політолог Віктор Небоженко.

За його словами, на президентських виборах не використовують «двійників» фаворитів, оскільки така технологія тільки мобілізує електорат навколо основного кандидата.

«Двійник тільки приверне більше уваги до Юлії Тимошенко, оскільки люди подумають, що їх намагаються обдурити», - вважає Небоженко.

Нагадаємо, з’явилася інформація про те, що нардеп Юрій Тимошенко збирається йти у президенти, гроші на заставу йому вже начебто зібрали. За це його виключили із фракції «Народного фронту».

За інформацією політолога Кирила Сазонова, Тимошенко викликав роздратування у своїх колег по фракції, через порушення партійної дисципліни. Окрім того, політолог вважає, що прикарпатський нардеп працюватиме технічним кандидатом.

Сам Юрій Тимошенко розповів, що із «Народним фронтом» він розійшовся ще десять місяців тому. Тоді він просто відсів від депутатів фракції.



Леся, 21.01.2019 09:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини