Поки схоже, що Порошенко зі своїм томос-туром таки заїде на другий термін на Банкову – волонтер

Поки схоже, що президент Петро Порошенко зі своїм томос-туром таки заїде на другий термін на Банкову, про це у Фейсбуці пише волонтер Віталій Дейнега.

«З одного боку, це радує: він найбільш «провоєнний з усіх», орієнтований на захід, сильний дипломат і точно кращий за Юлю з Вовою (на мій суб‘єктивний погляд). З іншого: злив регіонів Кернесу, Труханову і компанії за майбутні голоси і адмінресурс; саботаж справи Гандзюк і нападів на активістів (бо більшість з них пов‘язані з уже знаданими Трухановими і ко); Семочко, Демчина та інше блдство в СБУ (в тому числі використання служби проти антикорупційних організацій, активістів та інших опонентів); провалена судова реформа; Ротердам+ і далі за списком. Не самий поганий розклад, звичайно. Ми з вами бачили 4 гірших президента і не хочемо подібного знову», - пише волонтер.

За його словами, цікавить на що українці готові закрити очі, «щоби Путін не напав».

«Щодо Путіна, то в Росії, до речі, щоб його виправдати теж часто нагадують про Єльцина і бл*дство, яке при ньому було. Як на мене, це поганий аргумент. І Україна заслуговує на краще.
Але обирає з того що є», - додав волонтер.

Леся, 21.01.2019 08:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини