Розрахунок на те, що виборець Юлії Тимошенко може по неуважності покласти галочку у бюлетені за нардепа Тимошенко – активіст

Громадський активіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Вряд чи нардепа Юрія Тимошенко можна вважати серйозним політиком - лише, як про людину, яка «схопила бузька за ноги». Хоча певний феномен за ним прослідковується - не маючи особливого політичного досвіду, зі стажем роботи на посадах водій-експедитор та маляр-висотник, добродій Тимошенко в 2014 році «взяв» досить високу планку, відбувшись депутатом Верховної Ради.

Купившись на «гру» прізвища та ініціалів з Юлією Тимошенко, виборці віддали йому перевагу в окрузі.

Опираючись на певну групу «підтримки», Юрій Тимошенко останні 4 роки більше згадувався як фігурант різного роду провокаційних заходів. Нині він замахнувся ще вище, заявившись кандидатом в президенти.

Зрозуміло, що «ця висота» йому непосильна – та слугує непоганим піаром для Юрія Тимошенка, котрий явно не збирається полишати велику політику. Зрозуміло, що він є маріонеткою, пов’язаною мотузками з «ляльководами». Згадана вище «гра прізвищ та ініціалів» має бути використана для відбору в Юлії Тимошенко якоїсь кількості голосів виборців.

Вірогідно, в даному випадку, акцент ставиться на помилковість в голосуванні. Адже виборець, голосуючи за Юлію Тимошенка може, не вгледівши, чи по неуважності, поставити «галочку» в «квадраті» за Юрія Тимошенко. Виправлення не проходять, як правило, бюлетень визнається недійсним…

Не важливо, скільки проголосують за Юрія Тимошенко, тисяча чи 100 тисяч, але ці голоси явно не дістануться лідеру «Батьківщини» - таким чином «мавр зробить свою справу». Зрозуміло, що й члени комісій та спостерігачі «від Юрія Тимошенка» теж працюватимуть на провладну силу».

Леся, 18.01.2019 12:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини