Майно на дружині. Декларація Гриценка засвідчує, що він абсолютно такий самий, як і всі - політтехнолог

Кандидат в президенти Анатолій Гриценко подав декларацію. У ній все, як в усіх держслужбовців вищого рангу тих часів, пише у Фейсбуці політтехнолог Олексій Голобуцький.

«Набуття гектару землі і будинку в Конча-Заспі в період перебування на посаді міністра оборони. Перевищування мінімум вдвічі тільки очевидних видатків над доходами. Все майно записувалось на дружину. Дуже знайомий для українців прийом, звичний для корупційних схем держслужбовців. Тобто, декларація засвідчила очевидний факт: Гриценко – абсолютно такий самий як всі. Жодної різниці. «Лідер чесних» - тільки і виключно піар-рішення, наскільки би виборцям не хотілося вірити в інше, очікувати інакшого», - пише політтехнолог.

Звернув увагу на декларацію Гриценка і волонтер Семен Кабакаєв.

«Все нерухоме майно записано на дружину: квартири у столиці та земельні ділянки у Конча-Заспі, хоча вони набуті вже під час браку з Гриценком. Гриценко мабуть уникає реєстрації на себе, як і більшість інших. Це стандартна практика держслужбовців та політиків ховати статки за дружинами, бабусями, мамами», - пише волонтер.

За його словами, дуже цікаве набуття майже 1 га землі та будинку в елітній Конча-Заспі за часів перебування Гриценка на посаді міністра оборони у 2005 (будинок) та 2006 (земля) роках.

«Як відомо, парламентська ТСК звинувачує Гриценка у розкраданні військового майна та розпродажу зброї. Але я б хотів від цієї ТСК не тільки за Гриценка або Саламатіна почути, а за всіх міністрів, з часів проголошення незалежності! Витрати подружжя Гриценків за останні роки перевищують їх офіційні доходи як мінімум вдвічі», - пише Кабакаєв.

Леся, 16.01.2019 07:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини