Дякую Садовому, що почав клонування з красивих дівчат, а не з Семенченка – політолог про Войціцьку

Народний депутат від «Самопомочі» Вікторія Войціцька в один і той самий час знаходилася в різних місцях – у залі Верховної Ради та на засіданні Антимонопольного комітету.

«Весело, звичайно, але ... маленька брехня породжує велику недовіру. І якщо нардеп ось так бреше навіть читачам на Фейсбуці про свою роботу, то чого від нього чекати в більш серйозних питаннях? Якщо Вікторія Войціцький все-таки не бреше, а реально знаходиться в двох місцях одночасно, то дякую Андрію Садовому. Спасибі, що ви вирішили почати клонування з красивих дівчат, а не з Семенченка», - написав у Фейсбуці політолог Кирило Сазонов.

Коли одіозні депутати не ходять на засідання, не працюють, тиняються бозна-де, то це, звісно, погано, але іншого від них ми і не чекаємо, пише політолог Петро Олещук.

«А тут - молоде покоління політичної сили, яка свого часу активно боролася з кнопкодавством та іншими формами надурювання депутатами власних виборців. Тож яке у нас майбутнє, якщо "найпередовіший" нардеп поводить себе у дусі "старої школи"?» - відзначає політолог.

Леся, 18.12.2018 16:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини