Діям Гриценка мають дати оцінку співробітники СБУ – військовий

Військовий Мирослав Гай говорить про те, що він шокований заявами лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценко. Про це він написав у Фейсбуці.

«Анатолій Гриценко, кандидат у Президенти України, заявив, що з листопада 2017 року, працював у непублічній, читай таємній, групі куди входили "адекватні" росіяни, що вхожі до Путіна. Ця група розробила, вчитайтесь - "Мирний План". Цей документ вони передали, зі слів Гриценка - Путіну. Як на мене, це просто неймовірна інфа. Я вважаю, що цим діям має дати оцінку Служба Безпеки, юристи та громадськість», - заявив Мирослав Гай.

За його словами, Гриценко вже веде перемовини з країною агресором, та розробив з "адекватними" росіянами з команди Путіна план капітуляції, бо мирний план Путін міг прийняти тільки при відмові України від НАТО і ЄС, адже це записано у Воєнній доктрині РФ, як одна з головних зовнішніх загроз.

«Отже або Путін, або Гриценко вирішили піти на здачу національних інтересів своєї держави, і щось підказує мені, що це не Путін», - додав Гай.

Леся, 10.10.2018 18:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини