Президентові дорікнули за мовчання у зв’язку із замахом на вбивство Михайлика

Президентові Петру Порошенку дорікнули за мовчання у зав’язку із замахом на вбивство керівника одеського міського осередку партії Сила людей» Олега Михайлика.

«В регіонального лідера однієї із партій стріляють, а Президент мовчить. Стріляють у регіоні, де бандити почуваються хазяїнами, де вже не вперше нападають на партійних і громадських активістів, а президент мовчить. Громадськість протестує, пікетує, вимагає звітів, відставок, захисту врешті решт, а президент мовчить. Я би не промовчав», - про це у Фейсбуці заявив лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко і додав, що саме президент є гарантом захисту прав, свобод і власності людини.

Окрім того, нардеп Мустафа Найєм вважає, що ситуація в Одесі мала би розглядатися на РНБО, оскільки є загроза втратити це місто і область.

Хоча нардеп Ігор Луценко додає, що він уже звертався до секретаря РНБО Олександра Турчинова із такою пропозицією, а також просив голову СБУ Василя Грицака взяти в Одесі ситуацію під контроль.

Разом з тим, політики вважають, що президент закриває очі на все те, що відбувається у Одесі, оскільки хоче, щоби тамтешня влада забезпечила йому голоси на майбутніх президентських виборах.

Нагадаємо, у суботу 22 вересня на голову одеського міського осередку партії «Сила людей» Олега Михайлика здійснено напад. У нього стріляли впритул із бойової зброї. Чоловік пережив клінічну смерть, проте медики зуміли його повернути до життя. У неділю Михайлик прийшов до тями і почав давати покази слідчим. Активісти відзначають, у Михайлика стріляли тому, що він активно боровся із незаконною забудовою Одеси, критикував міського голову Геннадія Труханова.

Леся, 24.09.2018 07:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини