Білецький закликав президента негайно відправити Муженка у відставку

Народний депутат Андрій Білецький закликав президента Петра Порошенка негайно відправити у відставку голову Генштабу Віктора Муженка.

«Відправте негайно у відставку Муженка! Незалежно від причин вибухів: диверсія, недбальство, о/с, технічні несправності пожежних систем. У будь-якому випадку, висновки з Балаклії та Калинівки не зроблені, виділені кошти невідомо як витрачені, безпека стратегічно важливих об'єктів не забезпечена! Це все – задачі НГШ!» - заявив Білецький.

За його словами, команда президента навчилася лише швидко звітувати, скільки техніки задіяно, скільки людей евакуйовано, скільки гройсманів вилетіло на місце події і розповідати історії, що «на тому складі один утиль, так навіть краще».

«І познімайте ради Бога ці плакати про Армію, Мову, Віру. Бо на плакатах у вас Армія і Україна, а в реалі – узаконення терористів та розділення країни через закон про ОРДЛО, російський вірнопідданий Сємочко в керівництві розвідки і Муженко, чий професійний рахунок зводиться до котлів та знищених складів», - заявив Білецький.

Леся, 09.10.2018 10:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини