За подібну недбалість несе відповідальність головнокомандувач – нардеп про пожежу на військовому складі

Знову горять склади Міноборони. Цього разу у Чернігівській області, смт Дружба Ічнянського району. Станом на 4 ранку евакуйовано понад 10.000 людей.

«Знаєте, я вже збився з рахунку пожеж на військових складах. Це яка? П’ята, шоста, восьма!? У нас взагалі ще залишилося чому горіти!? Безглуздо звинувачувати Петра у тому, що він не виконав свою обіцянку і не закінчив війну за два тижні, це було просто неможливо. Але чорт забирай, що це за президент, у якого під носом, зі слів АП, розгорнули діяльність ворожі ЗМІ, які розповсюджують кремлівську пропаганду, спецслужби РФ вбивають посеред білого дня громадян України у столиці, регулярно, як за розкладом, горять склади зі зброєю!!? Це вже не випадковості, шановна громадо, це правило! Правило по зраді геополітичних та стратегічних інтересів України її найвищим керівництвом! За подібну недбалість у воюючій країні несе відповідальність персонально головнокомандувач! То нехай відповідає! Інакше й справді скоро не буде чому горіти!» - про це у Фейсбуці написав нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

За його словами, не треба морочити голову тим, що щось випадково загорілося!

«Придворні експерти Порошенка вже почали, як під копірку, розповідати чергову нісенітницю, мовляв, командування ні до чого - просто так сталося. Випадковістю, шановні, це могло бути у перший раз, але ніяк не надцятий! Не тримайте нас за дурнів!» - додав нардеп.

 

Леся, 09.10.2018 09:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини