Московія реагує болісно. Волонтер розповів про дві визначні події, які трапилися в Україні

Сьогодні відбулось дві визначні події, які впливають на стратегічний напрямок в державі. Які впливають на подальший розвиток нашої країни та зазначають той шлях який ми обрали, про це пише волонтер Семен Кабакаєв.

Перше і дуже важливе, президент Петро Порошенко підписав указ, який вводить у дію рішення РНБО про припинення договору про дружбу між Україною і Росією.

«Дуже правильний крок, після якого ми повинні також розірвати угоду по Азовському морю, та ввести візовий режим з РФ, а краще взагалі припинити всі сполучення, до закінчення війни. Друге це те, що екзархи, які представляють інтереси Вселенського Патріарха, заявили, що прибули щоб продовжити працю над вже вирішеним питанням і що початок процесу надання автокефалії українській православній церкві розпочався! Московія реагує на це все дуже болісно, кожен день вони погрожують всім, хто робе щось, що не вкладається в їх плани і в їх систему координат. Вони не хочуть відпускати Україну, але це вже незворотній процес! Сьогодні вони знов почали з погроз, як по темі церкви так і по розриву угоди», - пише Кабакаєв.

За його словами, це все історичні кроки, які назавжди відокремлять нас від мордору і прокладуть нам дорогу в цивілізацію. Ми більше не під контролем РФ, на жаль вони цього не розуміють.

«Я впевнений, ми більше не допустимо російського впливу на нашу державу, дуже багато людей загинуло, щоб дати цей шанс. І я впевнений, що ми зможемо побудувати, те за що ми боремось!» - додав Кабакаєв.

Леся, 17.09.2018 20:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини