Якщо антикорупційний закон почав життя із такої брудної історії, то чого очікувати від нього в майбутньому? – журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Ложка дьогтю бочку меду поганить – саме так можна описати ситуацію із скандальною поправкою, внесеною в закон про Антикорупційний суд. Виходить так, що фігуранти відкритих вже корупційних справ отримають шанс на реабілітацію себе – подавши апеляційну скаргу на рішення щодо себе до «звичайного, як правило корумпованого, суду».

Постає питання чи мало місце обговорення цієї поправки при слуханнях самого законопроекту 7441? Якщо її «втиснено» вже після голосування по законопроекту – то чистої води шулерство працівників апарату Верховної Ради. Зрозуміло, що зроблено це було не помилково – за добру винагороду. Зацікавлені особи, зрозуміло, не поскупилися.

Щодо подальшої долі «поправки до президентського законопроекту 7441 – то остаточне слово має сказати мап Петро Порошенко. Має бути призначене службове розслідування, винні мають понести суворе покарання за здійснене ними корупційне діяння.

Бо, якщо антикорупційний закон почав своє життя із такої брудної історії – то чого слід очікувати від нього в майбутньому?».

Леся, 14.06.2018 09:56



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини