ВО «Карпати» розпочинає новий проект із виготовлення складових до автомобілів ŠKODA Rapid

Державне підприємство ВО «Карпати» у співпраці із провідною американської компанію APTIV із виробництва компонентів до автомобілів розпочинає новий проект ŠKODA Rapid, повідомляє прес-служба підприємства.

«Щоби впровадити проект, ми повинні підготувати 10 тис. метрів квадратних площ. На першому етапі ми повинні підготувати п’ять тисяч метрів квадратних площ, і сьогодні підприємство отримало для цього один мільйон євро інвестицій. Новий корпус, де виготовлятимуть складові для автомобілів ŠKODA Rapid, ми повинні запустити до вересня», - розповідає генеральний директор ДП ВО «Карпати» Дмитро Втерковський.

Паралельно із підготовкою площ для відкриття нового виробництва відбувається і навчання працівників, які будуть задіяні у новому проекті.

«Перша група працівників направлена до нашого партнера до компанії APTIV у Польщу для проходження першого виробничого навчання. На даному проекті будуть впроваджені всі найновіші технології, які можливі в даній галузі автомобілебудування. Зараз ведеться робота над виготовленням перших взірців, так званих прототипів,  до машин, які ще не надходять до продажу», - відзначає начальник виробництва ДП ВО «Карпати» Володимир Герило.

Проект планують впроваджувати у два етапи. До кінця цього року буде створено додатково до 400 робочих місць.

«Основний розвиток проекту відбудеться у 2019 році. Кількість робочих місць буде збільшено», - говорить Дмитро Втерковський.

Загалом у рамках нового проекту буде створено додатково 1300-1500 нових робочих місць.

За словами заступника генерального директора з виробництва ДП ВО «Карпати» Євгена Барана, підприємство щороку отримує нові проекти завдяки високому авторитету на міжнародному ринку, який досягається завдяки високій відповідальності як керівництва так і працівників, а також високій якості виготовленої продукції.

«Щороку у нас проходять аудиторські перевірки якості виготовленої продукції і відповідності міжнародним стандартам процесу виробництва. Ми сертифіковані за міжнародною системою якості ISO/TS, яка є найвищим показником», - розповідає Євген Баран.

Підприємство запрошує до співпраці мешканців Прикарпаття, які хочуть стати частиною дружної команди успішного європейського підприємства. У свою чергу ДП ВО «Карпати» гарантує достойну заробітну плату та повний соціальний пакет, а також безкоштовне довезення і компенсацію харчування.

Леся, 04.06.2018 16:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини