Нардеп від Прикарпаття порівняв прес-конференцію Порошенка із сеансом гіпнозу

Прес-конференція президента Петра Порошенка як сеанс гіпнозу українців: «Я єдиний справжній реформатор в країні», про це у Фейсбуці пиши нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Найвживанішим словом з уст Порошенка на сьогоднішній прес-конференції було «Я». «Я захищу від популістів…», «Я повністю задоволений темпами реформ в країні…», «Я є автором всіх законопроектів для антикорупційної боротьби» і ще багато «Я» від Президента сьогодні пролунало на його прес-конференції «Виклики-2018». Видно, що Президент на четвертий рік своєї каденції забув, що є ще слово «ми». Забув, заради кого і задля чого має працювати Глава держави», - написав нардеп.

За його словами, щодо створення Антикорупційного суду, прийняття нового виборчого законодавства Порошенко майстерно та акторські переадресовував це питання до Верховної Ради України, діяльністю якої він неодноразово висловлював своє захоплення і не збирається її розпускати.

«Єдиний висновок: якщо ми не хочемо і далі протягом довгих років дивитися мильну оперу «Реформатор» в головній ролі з Порошенком, то маємо діяти. Маємо обирати реальну альтернативу Порошенку, щоб розпочати будувати реальну Україну для людей», - відзначив нардеп.

Леся, 01.03.2018 07:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини