Я хочу, щоб українці жили в тій країні, про яку розповідає іноземцям Петро Порошенко – нардеп

Народний депутат від Прикарпаття Юрій Дерев’янко відзначив, що Україна, про яку президент Петро Порошенко розповідає іноземцям, і Україна, в якій живуть громадяни, насправді різні. Про це він написав у Фейсбуці.

«Я хочу, щоб українці жили в тій країні, про яку розповідає іноземцям Петро Порошенко на форумі в Давосі. Адже судячи з його промов в Швейцарії, Україна минулого року реалізувала рішучі реформи, які привели країну до стрімкого зростання», - відзначив нардеп і додав, що очевидно, в результаті реформ в Україні уже немає корупції, а пенсіонери отримують гідну пенсію.

«Мені цікаво, невже Порошенко не може підняти очі від папірців своїх красномовних спічів та побачити реальну Україну? - Ні, я не закликаю лити бруд на нашу країну в Давосі, але Президенту великої європейської країни потрібно демонструвати адекватність. У той час, як «почесні» місця України у світових рейтингах за рівнем корупції та економічного розвитку демонструють зовсім іншу картинку світовим лідерам. Чи Порошенко сподівається своїми словами переконати іноземців у зворотному?» - пише нардеп.

За його словами, Форум в Давосі - це майданчик для пошуку нових можливостей для України. І українська влада мала б використовувати його як можливість, а не витрачати час на красномовні спічі Президента, які лише демонструють відсутність адекватності нинішньої влади, додав Дерев’янко.

«Сьогодні Порошенко сказав, що за півроку прийме рішення, чи балотуватися на другий президентський термін. Мені здається, що у нього є шанс стати Президентом лише у своїй ефемерній країні - «Красномовній Україні» Порошенка, про яку він розповідає», - додав нардеп.

Леся, 25.01.2018 16:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини