Можливі контакти щодо вирішення ситуації на Донбасі – активіст про «зустрічі» Порошенка і Путіна

Громадський активіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Необачно обмовлені слова Пєскова щодо «неформальних зустрічей» Порошенка з Путіним, можуть бути близькими до істини.

Останнім часом вісь політичного та військового протистояння між Україною та Росією почала змінювати нахил. Певними симптомами започаткування цього процесу можна вважати зміну в керівництві квазі-республік, участь митрополита Онуфрія в обміні заручниками, прийняття закону про інтеграцію (деокупацію) Донбасу. Зрозуміло, що таким діям має передувати неабияка переговорна дипломатія – на найвищому рівні в тому числі.

В даний час, будь-яка публічна зустріч Порошенка з Путіним, безперечно, повинна викликати непередбачуваний резонанс. Розмова по лініях державного зв’язку реально не може принести очікуваного ефекту. Залишається варіант зустрічі інкогніто…

Новорічний відпочинок Порошенка на Мальдівах викликав неабиякий резонанс серед українського суспільства. В той же час, саме це місце могло стати точкою рандеву – попередньо обумовленої зустрічі керівників двох ворогуючих країн в неофіційній обстановці.

Моделювання подій виглядає досить просто. Порошенко під чужими прізвищем (разом з родиною) покидає ввірену йому державу на цілих 8 днів. Не виключно, що в цей час один з російських атомних підводних човнів курсує поблизу Мальдівських островів. Саме одна з АПЛ Росії серії «Борей» переобладнаний з ракетоносця на носія підводних глибоководних апаратів – таких собі міні-підводних човнів.

Нині кілька російських атомних ракетоносців постійно знаходяться на бойовому чергуванню у водах світового океану. Вони приносять великий клопіт розвідці США, оскільки встежити за ними потребує затрат чималого ресурсу.

Теоретично, кожен з них може скрито доставити «дипломатичну делегацію» в будь-яке місце. Без виринання на поверхню, пасажирів-дипломатів переміщують на прогулянкову яхту. Та за кілька годин доставляє їх до острівця, де два президенти й зустрічають Новий рік та Різдво…».

Нагадаємо, речник російського президента Дмитро Пєсков заявив про те, що президенти РФ та України Володимир Путін та Петро Порошенко мають зустрічі, про які не повідомляють громадськості.

Згодом цю інформацію спростував як сам Пєсков та і Адміністрація Президента України.

На думку політичного оглядача Павла Нусса, не виключено, що фейк про зустрічі Порошенка і Путіна був запушений із ціллю дискредитація Порошенка перед його поїздкою у Давос.



Леся, 22.01.2018 09:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини