Активісти добилися виділення земельної ділянки дружині загиблого військового

Нещодавно до Національного Корпусу звернулася дружина загиблого військовослужбовця Василина Рудь, якій у вересні 2015 року було виділено земельну ділянку у смт. Ясіня, та сам процес отримання ділянки селищна рада затримувала і вже почала готувати документи для виділення землі іншій особі, повідомляє прес-служба Національного корпусу.

«З цього приводу народні депутати України Андрій Білецький та Олег Петренко надіслали звернення до голови селищної ради Зелінському Едуарду Франтішковичу, де закликами вжити заходів щодо недопущення порушення прав та законних інтересів осіб, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», - сказано у повідомленні.

21 грудня, активісти Івано-Франківського осередку Національного Корпусу відвідали сесії Ясінянської селищної ради, щоб добитися справедливості.

«Так, під час сесії, нашим активістам та журналістам забороняли бути присутніми у залі засідання, стверджуючи, що вони заважають процесу голосування. Працівники ради навіть викликали поліцію. Прибувши на місце подій, працівники правоохоронних органів не виявили правопорушення. Не зважаючи на всі обставини, активісти таки добилися справедливості і депутати селищної ради таки проголосували за надання ділянки Василині Андріївні Рудь», - сказано у повідомленні.

Леся, 23.12.2017 11:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини