Сьогодні відбудеться суд у справі айдарівця, який у Києві заступився за «діда Миколу»

Сьогодні, 14 листопада, Печерський районний суд розглядатиме справу айдарівця, члена «Національного корпусу» Миколи Нестеренка, який у Києві вступився за прикарпатця «діда Миколу», якого побили правоохоронці.

«Всі хто хоч раз був в батальйоні "Айдар" знають хто такий "Кузнец", Нестер Ярий. Це людина, яка добровольцем пішла на війну, людина, яка не боялась віддати своє життя за свою Батьківщину, це Патріот з великої літери, це чудовий друг та побратим, це справедливий громадянин своєї країни. Зараз "Кузнеца" хочуть посадити по справі побиття "космонавта", який готовий клепати всіх хто буде слабкішим за нього. На мітингу біля ВР, цей хлопчина, побив літнього дідуся, якого забрали з черепно-мозковою травмою та розсіченням в лікарню . Наша поліція ніяк не покарала цього правоохоронця, зате Колі будуть обирати запобіжний захід», - пише у Фейсбуці Микола Маслій.

Нагадаємо, під час акції протесту у Києві 17 жовтня був побитий літній мешканець Прикарпаття «дід Микола», який свого часу був активним учасником Революції гідності, і з першого по останній день стояв на Майдані.

За прикарпатця заступився Микола Нестеренко. За інформацією прес-службі «Національного корпусу», йому будуть намагатися «пришити»  296 ч .3 та 345 ч.2. Кримінального кодексу та посадити його за грати.

Раніше суд над Нестеренком не відбувся.

Леся, 14.11.2017 10:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини