Суд у справі ветерана АТО, який заступився за «діда Миколу», не відбувся

Суд у справі ветерана АТО з батальйону «Айдар» Миколи Нестеренка, який вступився 17 жовтня за «діда Миколу» із Прикарпаття не відбувся, про це «Малакаві» повідомили у «Національному корпусі».

Справа у тому, що Миколі Нестеренку не вручили належним чином підозру. 22 жовтня, коли він повернувся із дебатів між кандидатами на посаду голови Степанківської ОТГ, до його будинку під’їхали два автомобіля один на київських номерах, інший – на польських. Люди, які сказали, що вони співробітники правоохоронних органів, вручили підозру, при цьому належним чином не представившись, розповідають у «Національному корпусі». Нестеренко документів не підписав.

Далі йому зателефонували і знову не представившись, повідомили, що 23 жовтня у Печерському районному суді о 15:30 мають слухати його справу, при цьому навіть не повідомили її номер.

В «Національному корпусі» розповідають, що навіть у реєстрі справа Нестеренка була відсутньою.

Справа у тому, що Нестеренко є кандидатом на посаду Степанківської ОТГ від «Національного корпусу», користується повагою серед місцевих, проте його, очевидно, намагаються не допустити до виборів, кажуть у «Національному корпусі».

Нагадаємо, під час акції протесту у Києві 17 жовтня був побитий літній мешканець Прикарпаття «дід Микола», який свого часу був активним учасником Революції гідності, і з першого по останній день стояв на Майдані.

За прикарпатця заступився Микола Нестеренко. За інформацією прес-службі «Національного корпусу», йому будуть намагатися «пришити»  296 ч .3 та 345 ч.2. Кримінального кодексу та посадити його за грати.


Леся, 25.10.2017 06:56



Вибір редакції

Найпопулярніші новини